Ostoskorissasi on nyt %s kirjaa.
Kokonaishinta
Tilausyhteenveto
Kirja
Hinta

x Kirja


Toimitus

Kokonaishinta

Asiakasarvioita

Pauliina

⭐⭐⭐⭐⭐

”Taikanimeni” on sekä yksilöity että harvinaislaatuinen. Koko perhe on pitänyt siitä kovasti!

Sanni

⭐⭐⭐⭐⭐

5-vuotias poikani ihastui kirjaan heti. Kuvat ovat kiehtovia ja värikkäitä. Olin yrittänyt saada häntä kiinnostumaan monista kirjoista jo aikaisemmin, mutta tästä hän oikeasti pitää!

Emma

⭐⭐⭐⭐⭐

Hauskaa luettavaa – sopii hyvin kaikille lapsille.

Jasmin

⭐⭐⭐⭐⭐

Saimme kirjan lahjaksi tyttäreni ristiäisissä, ja kaikki pitivät siitä. Olemme sen jälkeen ostaneet kirjan lahjaksi monille ystäville ja perheenjäsenille. Minun mielestäni se on mahtava lahjaidea!

Carita

⭐⭐⭐⭐⭐

Tämä on oikeasti hieno lastenkirja. Sai minut liikuttumaan

Mikael

⭐⭐⭐⭐⭐

Joka kirjaan painetaan oma tarina sen saavaa lasta varten. Sain luotua yksilöidyn kirjan parissa minuutissa: mahtavaa!

Eini Mäkelä

⭐⭐⭐⭐⭐

Hieno ja hyvälaatuinen lastenkirja, joka on todellakin rahansa väärti! Ihana muisto meidän lapselle.

Kati

⭐⭐⭐⭐⭐

Tämä on ensimmäinen kerta, kun tilasin jotain tällaista verkosta: tilaus tuli ajallaan, ja kirja on laadukas. Aion suositella sitä kaikille ystäville ja tuttaville. Kiitos teille mahtavasta palvelusta!

Helena

⭐⭐⭐⭐⭐

Voit käydä kirjoittamassa lapsen nimen nettisivulle, ja tuloksena on siihen nimeen perustuva kokonainen kirja. Uskomatonta! Meidän tyttö tykkää kirjasta todella paljon, kuten mekin.

Anna-Riitta

⭐⭐⭐⭐⭐

Tässä kirjassa on oikeasti taikaa. Tarinat ja kuvat ovat hienoja ja kauniisti väritettyjä. Kirjan laatu ja tyyli ovat myös ensiluokkaisia! Paras lahja aikoihin.

Alina

⭐⭐⭐⭐⭐

Kaikki lapset tykkäävät tästä kirjasta. Meidän lapset haluavat lukea kirjan aina ennen nukkumaanmenoa... Suosittelen: 100 % hintansa arvoinen!

Tuuli

⭐⭐⭐⭐⭐

”Taikanimeni” on merkityksellinen ja korvaamaton lahja. Muistan, kun luin kirjan pojalleni ensimmäistä kertaa: se oli elämys meille kummallekin. Kiitos ystävälle, joka lahjoitti kirjan meille.