Ostoskorissasi on nyt %s kirjaa.
Kokonaishinta
Tilausyhteenveto
Kirja
Hinta

x Kirja


Toimitus

Kokonaishinta

Tietoja tuotteestamme

Mietitkö, miten nämä yksilöidyt lastenkirjat valmistetaan? Tässä kerromme, millä tavalla Taikanimeni-kirjat tuotetaan ja miten sinä voit tilata yksilöidyn lastenkirjan helppoja ohjeita noudattamalla.

daskinderbuch03.jpg

Yksilöllinen painatus on Taikanimeni-kirjan tuotannon kulmakivi. Yksilöity lastenkirjamme kutsuu lapsen mukaansa maagiselle matkalle, jonka aikana selvitetään nimen kaikkien kirjainten taianomainen merkitys. Nimen jokaista kirjainta vastaa tietty positiivinen ominaisuus, ja jokaiseen ominaisuuteen liittyy pieni seikkailu. Nämä tarinat muodostavat kirjan kertomuksen. Parasta kirjassa on se, että jokainen nimi tuottaa automaattisesti erilaisen kertomuksen!

Miten voin tilata oman yksilöllisen kertomuksen?

Tule käymään verkkosivullamme www.taikanimeni.com. Siellä sinua pyydetään antamaan pojan tai tytön nimi, sukupuoli ja ihon ja hiusten väri. Tiedot annettuasi järjestelmä tuottaa kertomuksen, jota voit esikatsella alusta loppuun. Voit myös lisätä henkilökohtaisen omistuskirjoituksen lapselle, jolle kirja on tarkoitettu. Tämän jälkeen sinun tarvitsee enää antaa omat tietosi ja suorittaa maksu, ja tilaus on valmis.

daskinderbuch04.jpg

Miten kirjat valmistetaan?

Kun olet tehnyt tilauksen, hyvä haltijattaremme toimittaa kirjan kaikki tiedot painopaikkaan. Vahvistussähköpostin saatuasi sinulla on 24 tuntia aikaa ottaa meihin yhteyttä, jos haluat tehdä kirjaan muutoksia. Muista, että voit tehdä kirjasta 100 % henkilökohtaisen lisäämällä alkuun omistuskirjoituksen ilmaiseksi! Jokainen kirja painetaan digitaalisesti 170 g:n vaakasuuntaiselle DIN A4 -paperille. Voit valita kirjaan kovat tai pehmeät kannet. Kirjan sivujen määrä riippuu lapsen nimen pituudesta, mutta takaamme, että jokainen kirja on vähintään 38 sivua pitkä. Tulostamisen jälkeen kirja annetaan kuljetusyhtiölle, joka toimittaa kirjan kotiisi.

Toivomme, että pidät taianomaisten lastenkirjojemme maailmasta!