Ostoskorissasi on nyt %s kirjaa.
Kokonaishinta
Tilausyhteenveto
Kirja
Hinta

x Kirja


Toimitus

Kokonaishinta

Tietoja meistä

Yksilöityjen lastenkirjojen tekijät

Varmaan jokainen meistä on jossain aikuisen elämänsä vaiheessa halunnut olla taas lapsi: lasten maailma on leikkisä, mielikuvituksellinen ja täynnä uusia, hauskoja asioita. Sanotaan, että aikuiseksi kasvaessaan ihmiset unohtavat, miten leikitään. Aloitimme projektimme juuri tämän nostalgian tunteen takia – halusimme nähdä maailman vielä kerran lasten silmien läpi.

Yrityksemme nimi on The Story Tailors, ja se perustettiin Barcelonassa vuonna 2015. Tiimissämme työskentelee ammattilaisia, joilla on paljon kokemusta lasten kanssa työskentelystä ja lapsille luotavasta sisällöstä.

Halusimme luoda tuotteen, joka tarjoaisi lapsille ainutlaatuisen elämyksen ja auttaisi opettamaan ja välittämään positiivisia arvoja mahdollisimman monille lapsille.

Taikanimeni-kirja syntyi tämän periaatteen pohjalta.

Taikanimeni kutsuu lapset mukaan maagiseen seikkailuun taianomaisessa, värikkäässä ja hämmästyttävässä maailmassa, joka on täynnä hauskoja ja ihastuttavia hahmoja. Lastenkirjan ydin on sen yksilöllinen luonne: kirja koostuu tarinoista, jotka perustuvat lapsen nimen kirjaimiin. Tämän ansiosta jokainen lapsi saa ainutlaatuisen, itseään kuvaavan kirjan, joka auttaa selvittämään, mitä positiivisia ominaisuuksia lapsen nimen jokaiseen kirjaimeen kätkeytyy.

 

Filosofiamme perustuu neljään perusperiaatteeseen:

• Uskomme, että jokaisella lapsella on oikeus nauttia onnellisesta lapsuudesta ja saada opetusta ja kartuttaa tietojaan ja taitojaan syntyperästään huolimatta.

• Jokainen lapsi on ainutlaatuinen ja tärkeä, ja jokaisen lapsen tulisi olla ylpeä itsestään. Kuten Oscar Wilde sanoi: ”Ole oma itsesi, kaikki muut ovat jo varattuja”.

• Jokaisen yrityksen ja järjestön on yritettävä omalta osaltaan parantaa yhteiskuntaa. Siksi teemme yhteistyötä lapsille suunnattujen hyväntekeväisyysohjelmien kanssa Save The Children -järjestön kautta.

• Uskomme uuden teknologian mahdollisuuksiin ja sen hyödyntämiseen oikein. Teknologian ansiosta voimme luoda taianomaisia ja yksilöllistettyjä tuotteita kaikille lapsille.

 

Lisää elämään ripaus taikaa!