Ostoskorissasi on nyt %s kirjaa.
Kokonaishinta
Tilausyhteenveto
Kirja
Hinta

x Kirja


Toimitus

Kokonaishinta

Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Privacy Policy

Verkkosivusto www.taikanimeni.com kuuluu yritykselle The Story Tailors, S.L, CIF-koodilla: B-66606617, rekisteröity toimipiste osoitteessa Gran de Gracia 15 1º1º, 08012 Barcelona. 
Sähköposti: asiakaspalvelu@taikanimeni.com. Asiakaspalvelun puhelinnumero: (+34) 93 794 81 58

 

Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeää. Näin ollen olemme kehittäneet tämän käytännön niin, että voit ymmärtää, miten keräämme, käytämme, kommunikoimme, luovutamme ja hyödynnämme antamiamme henkilökohtaisia ​​tietoja.

Ennen henkilötietojen keräämistä tai sen aikana ilmoitamme sinulle oikeudellisten tekstiemme kautta miten käsittelemme tietojasi täysin läpinäkyvällä tavalla ja joka liittyy hallinnollisiin valtuutuksiin, sekä kaikkiin muihin tarkoituksiin, jotka eivät ole ristiriidassa etukäteen annetun tiedon. Aloittaessasi liikesuhteen kanssamme, sinun on annettava suostumus, jonka antaessasi sinun oletetaan lukeneen asiaan kuuluvat tekstit. Keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja laillisin ja oikeudenmukaisin keinoin ja tarvittaessa asianomaisen henkilön suostumuksella. Henkilötietojen on oltava sopivia siihen tarkoitukseen, jota varten niitä käytetään, sekä on oltava oikeellisia täydellisesti ilmoitettuja ja ajan tasaisia. Suojelemme henkilökohtaisia ​​tietoja häviämistä, varkautta, luvatinta pääsyä, käyttöä tai muokkaamista vastaan.

Olemme sitoutuneet harjoittamaan liiketoimintaamme näiden periaatteiden mukaisesti varmistaaksemme, että henkilötietojen luottamuksellisuus on suojattu ja ylläpidetty.


Mitä tietoja keräämme?

Tilatessasi verkkosivustollamme, sinua pyydetään antamaan nimesi, sähköpostiosoitteesi, sekä muita henkilötietoja. Kerättyjä tietoja käytetään tapahtumien käsittelyyn ja uutiskirjeiden lähettämiseen. (Jos saat sähköposteja tuotteista, joita aiomme markkinoida tulevaisuudessa, sinulla on aina mahdollisuus kieltäytyä näistä sähköpostiviesteistä tuotteen ostohetkellä). Henkilötietoihin, joita tämä taho kerää suoraan tai kolmansien osapuolten välityksellä, lukeutuvat: Nimi, sukunimi (nimet), sähköpostiosoite, osoite, maa, kaupunki, postinumero, maantieteellinen sijainti, puhelinnumero, sukupuoli, yrityksen nimi, evästeet ja käyttäjätiedot.

 

Käyttäjä voi antaa henkilötietoja omalla suostumuksellaan, tai ne voidaan kerätä automaattisesti tämän alustan käytön aikana.

Käyttäjän kieltäytyminen antamasta tiettyjä henkilötietoja tai jättämään hyväksymättä oikeudellisia tekstejä, saattaa estää alustan käyttämisen.

Käyttäjä vastaa kolmannen osapuolen henkilötiedoista, jotka on julkaistu tai jaettu tällä alustalla, ja vakuuttaa, että hänellä on mainittujen kolmansien osapuolten suostumus toimittaa tiedot omistajalle.

  
Miten suojelemme käyttäjän tietoja?

Käyttäjän tehdessä tilauksen, käytössämme on erityisiä turvatoimia, mukaan lukien SSL-varmenteen käyttö. Emme säilytä luottokorttitietoja ja käytämme maksuvaiheessa erillistä palveluntarjoajaa maksuliikenteen käsittelyssä.

Datan suojelu

Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 2016/679, joka on annettu 27 päivänä huhtikuuta 2016 koskien luonnolliset henkilöiden tietosuojaa mukaan, ilmoitamme että henkilökohtaiset tiedot, jotka annat meille verkkosivuillamme tai lähettämällä sähköpostia, sisällytetään automaattiseen tiedostoon The Story Tailors, SL: n omistuksessa. Tiedosto mahdollistaa verkkosivuilla tarjottavien palvelujen hallinnan kehittämisen ja parannuksen, toteuttaa sen kautta tehtyjä sopimuksia, lähettää kyselylomakkeita, tutkii rekisteröityjen käyttäjien palveluiden käyttöä ja lähettää päivityksiä palveluista sekä lähettää sinulle mainos- ja / tai myynninedistämistietoja www.taikanimeni.com sivuston tarjoamista tuotteista ja palveluista. Käyttäjä antaa suostumuksensa tällaisten tietojen lähettämiseen, millä tahansa tavalla, erityisesti postin ja sähköpostin välityksellä. Jos olet aiemmin antanut nimenomaisen suostumuksesi, käytämme sähköpostiosoittettasi kaupallisten viestien lähettämiseen. Sinulla on mahdollisuus erota postituslistalta, milloin vain haluat

Rekisteröidyn käyttäjän antama suostumus suoramarkkinointiin, sähköpostitse, tai muiden sähköisen kanavien kautta, voidaan perua ilmoittamalla siitä sähköpostiosoitteeseen asiakastuki@themagicofmyname.com tai klikkaamalla ”eroa postituslistalta” linkkiä vastaanotetussa sähköpostiviestissä. Rekisteröidyllä käyttäjällä on myös mahdollisuus käydä katsomassa henkilökohtaisia tietojaan, ja tarvittaessa muokata niitä. Rekisteröity käyttäjä täten suostuu luovuttamaan tiettyjä tietoja ja samalla pitämään tiedot sivustolla www.taikanimeni.comajan tasalla. Jäsen saa harjoittaa oikeuttaa päästä katsomaan tietoja, korjata, perua ja kieltäytyä, silloin kun se on asianmukaista ja mahdollista, ilmoittamalla siitä tässä osiossa mainittuun osoitteeseen. Rekisteröity käyttäjä vastaa kaikissa tapauksissa annetun tiedon oikeellisuudesta, www.taikanimeni.com pidättää oikeuden kieltäytyä palvelemasta tahoa, joka on luovuttanut vääriä tietoja lain esittämistä määräyksistä huolimatta.

 

Mihin kerättyjä tietoja käytetään?

 

Käyttäjän tietoja kerätään osapuolten välisen sopimuksen suorittamiseen (tuotteen toimitus), sekä seuraaviin toimiin: tilastointi, sosiaalisen median ja ulkoisten alustojen kanssa viestimiseen, yhteydenottoon käyttäjän kanssa, yhteystietojen hallintaan, viestintään, maksujen hallintaan, rekisteröintiin ja varmentamiseen, uudelleenmarkkinointiin, ja kohdentamiseen, mainontaan, toiminnan testaukseen, ja sisällön ja toiminnan testaukseen, verkkopalvelu ja backend infrastruktuuriin, infrastruktuurin hallintaan, käyttäjien tiedostohallintaan, verkko-optimointiin, livechat-alustoihin, paikalliseen yhteydenpitoon, avunpyyntöjen ja yhteydenottopyyntöjen hallinnointiin, sekä ulkoisten tahojen sisältöön.

 

Käyttäjää kehotetaan tutustumaan kunkin sellaisen alustan tietosuojakäytäntöön, jonka kautta henkilötietoja kerätään. Esimerkkinä kuten sosiaaliset verkostot tai maksupalvelut.

 

Tämä lista selittää pääasialliset toimet, joihin sisältyy

- Säännöllisesti lähetettävä uutiskirje.

- Viestintä sosiaalisen median verkostojen kanssa, mukaan lukien ne, jotka saattavat olla olemassa tulevaisuudessa, sekä käyttäjää mahdollisesti kiinnostavien tietojen lähettäminen. (tässä yhteydessä on hyvä pitää mielessä, että verkostoilla on omat lakitekstinsä).

- Sähköpostitse lähetettävä suoramarkkinointi, liittyen mm. tuleviin kirjoihin tai muihin tuotteisiin, alennuksiin, ja tarjouksiin. (Käyttäjä saa kieltäytyä tästä milloin tahansa, ja saa halutessaan esittää kiellon myös sopimuksen teon yhteydessä, jolloin käyttäjällä on mahdollista ruksata pois osio liittyen suoramarkkinoinnin sallimiseen).

- Mainosmateriaalia tullaan myös lähettämään kirjepostin kautta. Lisäksi tätä kautta lähetetään muuta materiaalia, kuten joulukortti, joka on mainittu tässä esimerkkinä.

- Järjestelmä lähettää myös käyttäjälle sähköpostin, silloin, kun se huomaa, että käyttäjä on aloittanut sopimuksenteon, mutta jostain syystä ei ole saattanut sitä loppuun. Tämänkaltainen viestintä tapahtuu sähköpostitse, ja on rajoitettu mainitun kaltaisiin tilanteisiin.

- Verkkosivumme voi, tiettyinä aikoina, tarjota chat-ominaisuuden, jossa käyttäjät voivat keskustella toistensa kanssa. (The Story Tailors, ei ole vastuussa chatissä tapahtuvasta viestinnästä ja voi suorittaa tarkastuksia sisältöä koskien, sekä estää pääsyn alustalle milloin tahansa)

- Alaikäisiä koskevat tiedot, joita voidaan käyttää henkilön tunnistamiseen, katsotaan aikuisen luovuttamiksi, joka täten esittää suostumuksensa tietojen käsittelyyn ja tarpeenmukaiseen sopimukseen liittyvään siirtoon. Vastuu tietojen lähettämisestä tulee olla tässä tapauksessa hankittu kolmansilta osapuolilta.

 

Henkilötietoliikenne

Emme välitä käyttäjän henkilötietoja kolmansille osapuolille. Pidätämme kuitenkin oikeuden jakaa käyttäjän keräämiä henkilötietoja kolmansille osapuolille alla kuvatuissa tilanteissa

Voimme jakaa käyttäjän luovuttamia henkilökohtaisia tietoja tavarantoimittajille ja yhteistyökumppaneillemme, jotka työskentelevät kansamme sopimuksen täytäntöönpanoon liittyvissä asioissa. Tietoja käytetään yhteydenpitoon ostoksenteon yhteydessä, ostotapahtuman hallinnoinnissa ja myyntiehtojen täyttämisessä.

Myös muut tahot saattavat vastaanottaa asiakkaan tietoja yrityksen toiminnasta johtuen. Näitä ovat esimerkiksi maksuvälityspalvelut, sekä maksujen vakuutusten tarjoajat, sekä kuljetusyritykset ja liikekumppanimme.

Tietojen luovutus on tarvittaessa sallittua myös yhteistyötahojemme kanssa, parantaaksemme tuotteitamme tai palveluitamme. Tämä tehdään aina käyttäjän etua ajatellen. Nämä tehtävät ovat välttämättömiä sopimuksen täytäntöönpanoa ajatellen, ja ne tullaan toteuttamaan yhteistyössä kuljetusyritysten kanssa, sekä tuotteita valmistavan kirjapainon kanssa

Siirrämme myös tietoja kolmansille kaupallisille osapuolille, mainosmateriaalin toimitukseen liittyen, sekä muille kaupallisille yhteistyötahoillemme. Lakitekstiemme hyväksyminen katsotaan suostumukseksi mainitsemiimme toimiin.

Liikekumppaneita ja muita yhteistyötahoja ollaan kehotettu muistamaan, että tiedonsiirtojen tulee olla aina sidoksissa näihin kumppaneihin, sekä heidän edustamaansa kaupalliseen sektoriin ja toimenpiteisin.

Käyttäjän tietoja saatetaan luovuttaa kolmansille osapuolille lain niin vaatiessa. Erityisesti liittyen lain mukaiseen turvallisuusyhteistyöhön, lainsäädännön vaatimiin tai määräämiin toimiin, tai oikeudellisiin tai poliisin käytäntöihin. Tämä pätee myös työntekijöidemme, tilaajiemme ja palvelujemme oikeuksien tai omaisuuden suojeluun, sekä tilanteissa, joissa on tarpeellista tutkia, välttää tai ryhtyä toimiin liittyen laittomuuksiin, petoksen epäilyyn, sekä mahdollisissa tilanteissa, joihin liittyy mahdollinen uhka henkilön turvallisuutta kohtaan, palvelun ehtoja, tai tietosuojakäytäntöä rikottaessa, tai missä tahansa muussa lain sallimassa tilanteessa. Tämä pätee myös missä tahansa yrityksen uudelleen järjestelyssä (yrityksen fuusio, osto ja/tai myyntitilanne, jossa kaikki tai suurin osa yrityksen resursseista vaihtaa omistajaa), jossa liiketoimet tai mahdolliset asiakkaat siirtyvät toiselle taholle.

 

Lisätietoja tietojen keräämisestä ja käsittelystä

 

Oikeussuoja

Käyttäjän henkilötietoja voidaan käyttää Omistajan oikeudelliseen puolustukseen oikeudenkäynnissä tai alustavissa vaiheissa ennen mahdollista oikeudenkäyntiä, joka johtuu käyttäjän tämän sivun tai siihen liittyvien palvelujen väärinkäytöstä.

Käyttäjä on tietoinen siitä, että viranomaiset voivat vaatia haltijaa paljastamaan henkilötietoja. 

Lisätietoja käyttäjän henkilötiedoista

Tähän tietosuojakäytäntöön sisältyvien tietojen lisäksi tämä foorumi voi tarvittaessa tarjota käyttäjälle asiaankuuluvia tietoja tietyistä palveluista tai henkilötietojen keräämisestä ja käsittelystä.

 

Järjestelmäloki ja huolto

Käyttöön ja huoltoon liittyvistä syistä tämä foorumi ja muut käytettävät kolmansien osapuolten palvelut voivat kerätä järjestelmän lokia eli tiedostoja, jotka tallentavat käyttötietoja ja voivat sisältää henkilötietoja, kuten käyttäjän IP-osoitteen. 

Tiedot joita ei ole mainittu tässä tietosuojakäytännössä

Lisätietoja henkilötietojen keräämisestä ja käsittelystä voidaan pyytää milloin tahansa niiden käsittelystä vastaavalta yritykseltä. 

 

Tiedon haltijoiden oikeudet

Käyttäjien tiedot tallennetaan erilaisiin tiedostoihin, jotka ollaan rekisteröity Espanjan datasuojausrekisterin toimesta. Tässä rekisterissä omistaja ja vastaava toimija on The Story Tailors (CIF: B-66606617), rekisteröity toimipiste osoitteessa Gran de Gracia 15, 1º-1ª, 08012 Barcelonassa, ​​joka täytäntöön panee erilaisia toimia ylläpitäessään liikesuhteita, ja vastaanottaessaan mainostietoja liittyen toimintaamme.

Datasuojauksen käytäntöjen mukaisesti, käyttäjä saa harjoittaa oikeuttaan päästä katsomaan tietoja, korjata, perua ja kieltäytyä, rajoitusten ja siirrettävyyden rajoissa, osoittamalla kirjallisen pyynnön taholle: Story Tailors, C/Gran de Gracia 15, 1º-1ª, 08012, Barcelona, ​​jossa käyttäjä voi todistaa henkilöllisyytensä tai sähköpostitse asiakastuki@themagicofmyname.com.    

Pyynnön tulee sisältää asianomaisen etunimi, sukunimi, ja kopio asianomaisen, tai häntä edustavan oikeudellisen avustajan henkilöllisyystodistuksesta, sekä todistus edustussuhteen olemassaolosta, hakemus, jossa pyyntö esitetään, osoite tulevaa viestintää varten, päivämäärä, ja hakijan allekirjoitus, sekä pyyntöä mahdollisesti tukevat asiakirjat. Jos pyyntö ei täytä näitä vaatimuksia, korjaava pyyntö tulee lähettää asian saamiseksi vireille. Tietojen tarkasteluoikeus voidaan evätä vain silloin, kun esitetty pyyntö ei täytä edellä mainittuja ehtoja, ja vastaavaa oikeutettua etua ei ole myönnetty

Omistaja, joka hallinnoi henkilökohtaisia tietoja, pidättää oikeuden varmistaa tietojen olevan niiden haltijan tallettamia, sekä saada tietää niiden alkuperä, varmistaa niiden oikeellisuus, ja esittää pyyntöjä niiden täyttämiseksi loppuun, perumiseksi, päivittämiseksi, tai korjaamiseksi, olla anonyymi, tai estää sellaiset henkilökohtaiset tiedot, joita käsitellään lain vastaisesti, sekä vastustaa niiden käyttöä mistään syystä. Pyynnöt tulee lähettää yhtiölle, joka on vastuussa tietojen käsittelystä käyttämällä tällä sivulla annettuja yhteystietoja.


Modification of this privacy policy

Yhtiö pidättää itsellään oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. On suositeltavaa, että tarkistat tämän sivun säännöllisesti ja tarkistat lopussa näkyvän viimeisimmän tarkistuspäivämäärän. Jos käyttäjä ei hyväksy mitään muutoksia tähän käytäntöön, käyttäjän on lopetettava tämän alustan käyttö ja se voi pyytää hoitohenkilöä poistamaan henkilökohtaiset tiedot. Ellei toisin mainita, voimassa oleva tietosuojakäytäntö koskee kaikkia henkilötietoja, jotka ylläpito on tähän mennessä kerännyt.

 Lailliset tiedot

Eurooppalaisille käyttäjille: tämä tietosuojakäytäntö on laadittu evästeitä koskevan direktiivin 95/46 / EC artikla. 10 esittämien vaatimusten mukaan. Sekä edellisen direktiivin 2002/58 / EC, mukaan, jota direktiivi 2009/136 / CE, on muuttanut.

 

Ota yhteyttä

Mikäli haluat ottaa yhteyttä koskien mitä tahansa tietosuojakäytäntöön liittyvää asiaa, voit kääntyä henkilökuntamme puoleen sähköpostiosoitteessa: asiakastuki@themagicofmyname.comEvästeiden salliminen

Käyttäessään verkkosivua "Taikanimeni" käyttäjä hyväksyy evästeiden käytön ja sallii tietojen käyttämisen tarkoituksiin, jotka mainitaan tämän osion jälkeen. "Taikanimeni" esittää evästekäytäntönsä etusivun yläpuolella istunnon alussa, käyttäjien tiedoksi.

 

Mitä evästeet ovat?

"Taikanimeni" käyttää evästeitä, jotka ovat tiedostoja, joiden avulla internetsivut voivat ladata tietokoneellesi käydessäsi verkkosivustolla. Evästeet on luotu auttamaan verkkosivustoa analysoimaan käyttäjien käytöstä sivustolla. Tietoja voi päivittää tai ottaa esille, niiden asetuksia vastaavan tahon toimesta.

Nämä tiedostot mahdollistavat datan tallentamisen käyttäjän koneelle. Datan määrä vaihtelee muutamasta kilobitistä useaan megabittiin.

Evästeillä on tärkeä rooli datan käsittelyssä, sillä niiden ansiosta verkkosivu voi tallentaa ja kerätä tietoa käyttäjien selaustottumuksista ja tiedon laadusta riippuen tietoja voidaan käyttää käyttäjän tunnistamiseen tai palvelun kehittämiseen.

 Evästeiden tyypit

Eri evästeet luokitellaan eri luokkien mukaan. On syytä muistaa, että sama eväste voidaan sisällyttää useampaan kuin yhteen luokkaan.

Evästeiden lähettämisen kohteena olevaa verkkotunnusta hallinnoivan ja kerättyjä tietoja käsittelevän yksikön mukaan evästeet voivat olla:

• Omat evästeet, jotka lähetetään käyttäjän tietokoneeseen tietokoneesta tai toimialueen hallinnoi päätoimittaja itse ja josta pyytämän palvelun käyttäjälle tarjotaan.

• Kolmannen osapuolen evästeet, jotka lähetetään käyttäjän tietokoneeseen tietokoneesta tai verkkotunnuksesta, jota julkaisija ei hallinnoi ja josta käyttäjän pyytämä palvelu on toimitettu.

Sen mukaan, kuinka kauan evästeet on tallennettu käyttäjien tietokoneisiin / selaimiin, erotetaan toisistaan seuraavasti:

• Istunnon evästeet ovat niitä, jotka on suunniteltu keräämään ja tallentamaan selaustietojasi, kun käyttäjä käyttää verkkosivustoa. He ovat tottuneet käyttämään sitä sellaisten tietojen tallentamiseen, jotka liittyvät vain sen hetkisen istunnon toimiin.

• Pysyvät evästeet ovat sellaisia ​​evästeitä, joissa tiedot tallennetaan käyttäjän tietokoneeseen, ja niitä voidaan käyttää ja käsitellä evästeistä vastaavan henkilön määrittelemään ajan, joka voi vaihdella muutamasta minuutista useisiin vuosiin.

Saatujen tietojen käsittelyn tarkoitusta varten evästeet luokitellaan seuraavasti:

  • Tarpeelliset evästeet ja jäljitteet: Näitä evästeitä ja muita jäljitteitä käytetään toimintoihin, jotka ovat välttämättömiä meiltä pyytämäsi palvelun hallintaan ja tarjoamiseen eikä niiden käyttöön siksi tarvita suostumusta.
  • Toiminnalliset asetukset ja jäljitteet: Näiden evästeiden avulla pysymme tarjoamaan sinulle laadukkaan käyttökokemuksen, koska ne tallentavat tarkastelumieltymyksesi, hakuhistoriasi ja mahdolliset yhteyden selaustoimintaasi.
  • Tilastoevästeet ja -jäljitteet: Näiden avulla voimme arvioida yleisöämme ja luoda tilastoja sivuston käytöstä, mikä auttaa parantamaan palvelumme laatua.
  • Mainontaevästeet ja -jäljitteet: Näiden avulla voimme tarjota sinulla sisältöä, palveluja ja mainoksia, jotka sopivat profiiliisi ja selaus- ja hakuhistoriaasi.
  • Analytiikkaevästeet ja -jäljitteet: Näiden avulla voimme kerätä vakiomuotoisia anonyymejä tietoja käyttäjiemme selaushistoriasta ja käyttäytymistavoista.

On hyvä pitää mielessä, että samalla evästeessä voi olla useampi kuin yksi tarkoitus.

Evästeet, joita käytetään sivustolla "Taikanimeni":

A) Kolmannen osapuolen evästeet:

1. Google Analytics

"Taikanimeni" käyttää Google Analytics-palvelua, jota käytetään verkkosivujen analysoinnissa, ja jonka tarjoaa Google, Inc., joka mahdollistaa mittauksen analyysin ja selauksen internet-sivuilla. Edellä mainitun luokittelun mukaan, nämä analyysiin käytettäviä evästeitä.

Google Delawarelainen yritys, jonka päätoimisto sijaitsee osoitteessa 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View (California), CA 94043, USA ("Google").

"Taikanimeni" käyttää Google Analytics evästeitä, jotka ovat tekstitiedostoja, jotka sijaitsevat tietokoneellasi tämän sivuston käyttäjänä, koska ne mahdollistavat verkkosivuston käyttäjien selauksen analysoinnin ja avustavat meitä sen toteuttamisessa.

"Taikanimeni" käyttää Google Analytics -työkalua verkkoanalyysin tekemisessä, joka sisältää tietoa liittyen sivua käyttävien selaajien määrään, käytyihin selaimen ikkunoihin, käyntien tiheyteen ja toistojen määrään, käytettyyn selaimeen, palvelun tarjoamaan operaattoriin, laitteen kieleen, tai sen IP-osoitteen määrittämään kaupunkiin, sekä tietoihin, jotka mahdollistavat verkkosivuston paremman ja sopivamman käytön. Tiedot joita ollaan muodostettu evästeiden toimesta, perustuen verkkosivun käyttöön (mukaan lukien sen IP-osoite) siirretään ja arkistoidaan suoraan Googlen palvelimille Yhdysvaltoihin.

Selaimessasi, voit nähdä seuraavat 4 evästettä, joita “Taikanimeni” käyttää::

"_utma": Istuntokohtainen eväste, joka mahdollistaa verkkosivuston Taikanimeni" käyttäjien toiminnan tarkkailun.

"_utmb": Pitkäaikanen eväste, joka vanhenee 2 vuoden kuluttua, joka kerää rekisterintitietoja ja dataa sivuston “Taikanimeni” käyttäjien käyttötottumuksista anonyymisti.

"_utmc": Istuntokohtainen eväste, joka katoaa käyttäjän koneelta “Taikanimeni” sivustolla vierailun loppuessa.

"_utmc": Pitkäaikainen eväste, joka vanhenee 6 kuukautta ”Taikanimeni” sivustolla vierailun jälkeen.

Google käyttää näitä tietoja "Taikanimeni" puolesta seuratakseen "Taikanimeni" -sivuston käyttöä, laatimalla raportteja verkkoportaalin toiminnasta ja tarjoamalla muita toimintaan liittyviä palveluja liittyen verkkosivuston ja Internetin käyttöön.

"Taikanimeni" ja Google voivat lähettää näitä tietoja kolmansille osapuolille vain, jos laki sitä edellyttää, tai kun nämä kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta.

Google tai ”Taikanimeni” eivät kumpikaan liitä IP-osoitettasi mihinkään muuhun hallitsemaansa tietoon.

3. Doubleclick.net

Mainosyritys

"id": pitkäaikainen eväste, vanhenee 6 kuukauden kuluessa

 

 

3. Facebook.com

Käytämme evästeitä, joita käytetään Facebookissa mainostustarkoituksiin, käyttäjän mieltymysten mukaan

"act", "c_user", "csm", "fr", "p", "presence", "s", "xs": pitkäaikainen eväste, vanhenee 6 kuukauden kuluessa

 

4. Zopim

Eväste, joka auttaa chat-toiminnon yksilöimisessä

"_cfduid": pitkäaikainen eväste, vanhenee 6 kuukaudenB) Our own Cookies

book: Sisältää kaiken kirjaan liittyvän tiedon

booktailors: Tunnistaa eri istunnot

character_selection: Hahmon valinta

id_product: Tunnistaa valitun tuotteen

isFlipbookCreated: Mahdollistaa kirjan esittelyn esikatselussa

error: Käytetään virheiden sattuessa

language: Kieli

language_chat: Chatin kieli

name: Lapsen nimi, kirjan järjestelemiseksi

selected_character: Valittu hahmo

selectedgenderradioId: valitun hahmon numero

 

Kuinka muokata evästekäytäntöjä

"Taikanimeni" antaa käyttäjän kieltäytyä evästeiden käytöstä valitsemalla siihen liittyvän asetuksen selaimellaan. Tämä asetus saattaa kuitenkin estää sivuston täysien ominaisuuksien käytön.

Tässä osiossa esitämme kuinka etsiä, estää, tai poistaa eväste. Huomaathan että tämänkaltaisissa toimenpiteissä on selainkohtaisia eroja.

Chrome, ohjeet:

http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

Explorer, ohjeet:

http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

Firefox, ohjeet:

http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

Safari, ohjeet:

http://support.apple.com/kb/ph5042

Saat lisätietoa evästeistä tai Google Analytics-toiminnon estämisestä osoitteessa: www.google.es/intl/analytics/privacyoverview.html.


Google Chrome

Mene osioon “Asetukset” joka yläpalkista, tai klikkaamalla oikeassa ylänurkassa näkyvää muokkausikonia.

Klikkaa “Lisäasetukset” -> yksityisyys -> sisällön asetukset

Valitse kaikki evästeet ja sivuston tiedot

Kaikki verkkopalvelun evästeet tulevat näkyville Voit etsiä evästeitä tietyn verkkopalvelun mukaan kirjoittamalla osoitteen joko osittain, tai kokonaan hakukenttään.

Kun tämä suodatin on asennettu, pyydetyt evästeet ilmestyvät ruudulle. Sen jälkeen voit valita ne estääksesi ne.

 

Internet Explorer

Valitse työkalut -> Internet asetukset

Klikkaa kohtaa “yksityisyys”.

Liikuta valitsinta haluamallesi yksityisyyden tasolle.Firefox

Mene osioon “Asetukset”

Klikkaa kohtaa “yksityisyys”

Kohdassa “Historia” valitse mukautetut asetukset.

Seuraavaksi näet vaihtoehdon, jossa voit hyväksyä evästeet, voit joko ottaa sen käyttöön, tai poistaa käytöstä.

 

Safari (iOS)

Asetukset-> Safari

Mene kohtaan “yksityisyys ja turvallisuus” näet osion, jossa voit estää evästeet ja valita haluamasi eston tason.

 

Safari (OSX)

Valikko -> yksityisyys

Näet osion, jossa voit estää evästeet ja valita haluamasi eston tason.

 

 

Android

Käynnistä selain, paina Menu-näppäintä, ja paina asetukset.

Mene osioon “Turvallisuus ja yksityisyys” ja näet vaihtoehdon “hyväksy evästeet”, jossa voit valita ruksaamalla hyväksy/älä hyväksy

 

Windows Phone

Tämä riippuu selaimen versiosta:

Käynnistä selain, paina Menu-näppäintä, sen jälkeen asetukset

Mene osioon “Turvallisuus ja yksityisyys” ja näet vaihtoehdon “hyväksy evästeet”, jossa voit valita ruksaamalla hyväksy/älä hyväksy

Viimeisin muokkaus: 25/02/2019